Crème Fresh logo

Algemene voorwaarden

Wat brengen wij op tafel?
Crème Fresh (dat ben ik!) is dol op webdesign. We gaan samenwerken om jouw online succes waar te maken en een geweldige website te creëren die jouw bezoekers versteld doet staan!

Een design waar je verliefd op wordt
Ik zal mijn creatieve geest laten sprankelen om een prachtig webdesign te maken dat past bij jouw onderneming. Geen klonen of saaiheid – alles is uniek en speciaal voor jou!

Ik ben de maker, jij bent de held
Ook al maak ik je design, alle rechten van het webdesign zijn van jou. In ruil daarvoor vermeld ik subtiel in de footer wie je website gemaakt heeft.

Het Prijskaartje – Geen Verborgen Kosten!
Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van verrassingen als het om geld gaat. Ik zal de prijzen duidelijk aan je communiceren, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen dubieuze praktijken hier!

Bijna Perfectie – Jij Bepaalt
Ik zal mijn best doen om een prachtig ontwerp te leveren, maar ik ben menselijk (echt waar!). Voor we de confetti laten neerdwarrelen, zorg ik ervoor dat alles naar jouw wens is. Ik wil niet dat je met bezems hoeft te vliegen om dingen recht te zetten!

Geen Geheimen – Open Boek
Crème Fresh is jouw betrouwbare partner. Alles wat je mij vertelt, blijft tussen ons. Jouw ideeën, geheimen en plannen zijn veilig bij mij, in een verzegelde kluis!

Einde van het Hoofdstuk
Als een van ons besluit dat het verhaal moet eindigen, kunnen we deze reis altijd beëindigen. Laten we hopen dat we altijd samen in deze samenwerking blijven!

Wet en Orde – Geen Onheilsspreuken
Onze overeenkomst wordt beheerst door de wetten van Nederland. We houden ons aan alle regels, zonder verstrengelde toverdrankjes!

Wijzigingen – Geen Vervloekte Stilte
Als er iets aan deze voorwaarden moeten wijzigen, zal ik je daarvan op de hoogte stellen. Geen geheime betoveringen, beloofd!

Versie augustus 2023