Crème Fresh logo

Disclaimer

Welkom op onze website! Voordat je je onderdompelt in alles wat hier te vinden is, willen we je vragen om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

1. Informeren: Deze website is bedoeld om je te informeren. We streven ernaar om je een plezierige en complete ervaring te bieden.

2. Auteursrecht en eigendom: Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen, zijn eigendom van de website of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Gebruik of reproductie van de inhoud zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

3. Externe links: We kunnen links bevatten naar externe websites en bronnen. We hebben geen controle over de inhoud of het beleid van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor hun acties. Het bezoeken van externe links is op eigen risico.

4. Cookies en privacy: Door gebruik te maken van onze website stem je in met ons privacybeleid. Lees deze documenten zorgvuldig door om te begrijpen welke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

5. Gebruik op eigen risico: Het gebruik van onze website en de interactie met de inhoud gebeurt volledig op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze website.

6. Wijzigingen aan de website: We behouden ons het recht voor om de inhoud en structuur van de website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

We hopen dat je geniet van je tijd op onze speelse website en dat je geïnspireerd raakt door onze inhoud. Als je vragen hebt over deze disclaimer of onze website, neem dan gerust contact met ons op.

Veel plezier!

Versie augustus 2023