Crème Fresh logo

webdesign, SEO optimalisatie, maatwerk agendafunctie

rePOSE Healing

Dit is de plek waar we met elkaar mogen groeien

rePOSE Healing

Eigenaresse Kimm haar missie is om mensen te verbinden, met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel. Ze faciliteert verschillende soorten ceremonies, human cirkels, ademsessies en retreats om een moment van rust te creëren en in te tunen in jezelf. 

Dit is er geleverd

Vorig jaar is ze zelf begonnen met het maken van de website in Wix. Alleen hoe eenvoudig dit soms ook lijkt, er komt toch veel meer bij kijken. Want alleen een mooi design maakt nog geen goede website. Een goede website levert geld voor je op. Vanuit het ontwerp wat er lag in Wix heb ik Crème Fresh toegevoegd. Dat betekent op slimme plekken conversie items plaatsen en zorgen voor een duidelijke structuur zodat de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk wordt. Ook is iedere pagina volledig geoptimaliseerd voor Google. Op deze manier wordt de website nog beter vindbaar bij potentiële klanten. Maatwerk agenda functie Om bezoekers direct te laten zien wanneer welke ceremonie of behandeling plaatsvindt moest er een agenda functie komen. Eentje die voor de ondernemer eenvoudig te gebruiken is. Door het invullen van een aantal velden aan de achterkant van de website wordt aan de voorkant de agenda volledig in het juiste design weergegeven. Voor Kimm super gebruiksvriendelijk dus.

De achterkant van de agendafunctie. Klik voor een vergroting

Macbook rePOSE Healing
iPhone rePOSE Healing

Dit is er geleverd

Vorig jaar is ze zelf begonnen met het maken van de website in Wix. Alleen hoe eenvoudig dit soms ook lijkt, er komt toch veel meer bij kijken. Want alleen een mooi design maakt nog geen goede website. Een goede website levert geld voor je op.

Vanuit het ontwerp wat er lag in Wix heb ik Crème Fresh toegevoegd. Dat betekent op slimme plekken conversie items plaatsen en zorgen voor een duidelijke structuur zodat de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk wordt. Ook is iedere pagina volledig geoptimaliseerd voor Google. Op deze manier wordt de website nog beter vindbaar bij potentiële klanten.

Maatwerk agenda functie
Om bezoekers direct te laten zien wanneer welke ceremonie of behandeling plaatsvindt moest er een agenda functie komen. Eentje die voor de ondernemer eenvoudig te gebruiken is. Door het invullen van een aantal velden aan de achterkant van de website wordt aan de voorkant de agenda volledig in het juiste design weergegeven. Voor Kimm super gebruiksvriendelijk dus.

Macbook rePOSE Healing
iPhone rePOSE Healing
Maatwerk agendafunctie

De achterkant van de agendafunctie.

Wat zegt Kimm?

Hele fijne samenwerking met Damy. Hij kwam met hele handige tips. En ik heb nu een website die ik ook makkelijk zelf kan bijhouden. Heel blij met het resultaat!

Resultaten

Professionele online aanwezigheid en een website die volledig geoptimaliseerd is voor Google. En door de SEO optimalisatie was er binnen twee weken na livegang al de eerste klant voor een van de ceremonies, hoe tof is dat! Met de website kan rePOSE nu ook haar social media krachtiger inzetten doordat ze een website heeft waar meer informatie gevonden kan worden en hier eenvoudig naar verwijzen. 

Geen zin in formuliertjes?

Je kunt ook een mailtje sturen op contact@creme-fresh.nl of stuur een appje. 

Ook een professionele website die geld voor je oplevert​?

Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen verder.

Deze pagina is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.