Crème Fresh logo

Website onderhoud

Betrouwbare support voor je website

Zorgeloos WordPress onderhoud en support

Voor een vast bedrag per maand zorg ik ervoor dat het digitale hart van je onderneming altijd in topconditie blijft. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken omdat ik alles verzorg. Van de hosting, het onderhoud, de support, de beveiliging tot aan optimalisatie van je website. 

Maandelijks onderhoud

Volledig up-to-date

Na de oplevering is je website volledig up-to-date en voldoet aan de laatste standaarden. Maar na verloop van tijd raken onderdelen verouderd en kan je site traag of kwetsbaar voor hacks worden. Door de WordPress website regelmatig te updaten blijft hij veilig en optimaal werkend. Zo is je website altijd in topconditie. Ik zorg ervoor dat alle updates tijdig en op een veilige manier worden uitgevoerd.

Groene hosting in Nederland

Kies voor goede hosting

Wanneer je er voor kiest je website bij Crème Fresh te laten hosten, dan ben je altijd verzekerd van de snelste hosting. Ook is je website maximaal beveiligd tegen alle gevaren op het internet. Zo krijg je onder andere een gratis SSL standaard certificaat. Bovendien straalt een veilige website meer vertrouwen uit en scoort hoger in Google. Wanneer je kiest voor het onderhoudspakket dan is de hosting inbegrepen.

Hulp bij website problemen

Niet alleen tijdens de bouw van de website kun je rekenen op snelle communicatie. Met het onderhoudspakket kun je altijd contact opnemen wanneer je er even niet uitkomt. Ik help je dan graag weer op weg.

Probleemloos zelf aanpassingen doen

Met een gerust hart aanpassingen doen, blogs plaatsen of die ene afbeelding vervangen. Dat is precies wat ik voor jou wil bereiken. En mocht er toch iets misgaan dan is het fijn als je een backup beschikbaar hebt. Met het onderhoudspakket ben je verzekerd van een dagelijkse backup.

Beveiliging en 24/7 uptime monitoring

Omdat WordPress erg populair is, is de veiligheid van je website extra belangrijk. Je website wordt 24/7 gemonitord en daardoor weet ik direct wanneer er iets mis is. Technische storingen worden binnen het abonnement kosteloos opgelost. Ook worden beveiligingsmaatregelen actueel gehouden om het lastiger te maken jouw website binnen te komen.

Altijd een snelle website

Het hebben van een goede website die altijd voor jou en je klant werkt is wat je als ondernemer wilt. Maar je hebt weinig aan een website die té langzaam is. Dit jaagt potentiële klanten weg. En een snelle WordPress website is ook goed voor de vindbaarheid in Google. Een extra reden dus om hier aandacht aan te besteden.

WordPress onderhoudspakket voor je belangrijkste marketingkanaal

Website onderhoud en support

Premium

€50 per maand excl. btw

Inbegrepen:

* Ook .com of anders is mogelijk
** Meer e-mailadressen zijn tegen een kleine meerprijs uiteraard mogelijk